Trena d'Espinacs, Beacon i Xèrries.

Trena d'Espinacs, Pasta de Full, Xerries, Beacon, Trenza de Espinacas, Pasta de Hojaldre, Verdura, Entrante, L'essència de la cuina, blog de cuina de la Sònia.
Ingredients:

1 Làmina Pasta de Full quadrada.
350 gr. d'Espinacs frescos.
2 Ous durs.
7 talls de Beacon.
8 Tomàquets Xèrries.
1 Ou per pintar la trena.
Oli d'oliva verge extra.
Sal.


Preparació:

Encenem el forn a 180°C d'alt i a baix.  Rentem molt bé els espinacs i els posem en una paella amb un bon raig d'oli i els saltegem durant uns 10 minuts. Un cop saltejats amb les tisores els anem tallant petits; "ens anirà mes bé tallar-ho dins la paella reduïts un cop saltejats"

Tot seguit hi posem el beacon tallat a trossets i el saltegem 2 minuts. Seguidament hi posem els ous durs tallats a trossets petits, barregem i reservem.

Rentem els xèrries i els posem en una paella a part amb un raig d'oli, un pessic de sal, un de sucre i els deixem tapats a foc fluix durant 10 minuts. Important: Els hem d'anar remenant. 
Un cop fets els barregem amb les espinacs. 

Trena d'Espinacs, Pasta de Full, Xerries, Beacon, Trenza de Espinacas, Pasta de Hojaldre, Verdura, Entrante, L'essència de la cuina, blog de cuina de la Sònia.

Estirem la pasta de full i li fem els talls com en la foto i al mig hi posem la barreja d'espinacs. 



Trena d'Espinacs, Pasta de Full, Xerries, Beacon, Trenza de Espinacas, Pasta de Hojaldre, Verdura, Entrante, L'essència de la cuina, blog de cuina de la Sònia.
Fem la trena posant una tira sobre l'altre i un cop feta, amb un pinzell l'untem amb un ou batut i la posem al mig del forn durant uns 15 minuts. 


Ja veureu que bona i fàcil!

Trena d'Espinacs, Pasta de Full, Xerries, Beacon, Trenza de Espinacas, Pasta de Hojaldre, Verdura, Entrante, L'essència de la cuina, blog de cuina de la Sònia.