Costelletes de Cabrit Arrebossades

costelles de cabrit arrebossades, costillas de cabrito arrebozadas, patata violeta, carn arrebossada, l'essencia de la cuina, blog de cuina de la sonia, costelletes, costillitas
Ingredients per 4 persones:

24 costelletes de cabrit
Farina
Pa ratllat
2 ous
Oli d'oliva Verge Extra
Sal
Guarnició: Patates violetes o la que més us agradi.

Preparació:

Netegem les costelles de cabrit. Batem els ous amb un pessic de sal. Posem en un plat farina i en un altre pa ratllat. 
Posem a escalfar un bon raig d'oli en una paella i salem les costelletes. 
Primer les enfarinem, desprès les passem per l'ou batut i per últim les arrebossem amb el pa ratllat. Quan l'oli estigui ben calent les fregim fins que tinguin un bon color i les anem posant sobre paper de cuina per que treguin tot l'oli.

Per guarnició nosaltres ho hem fet amb diferentes patates violeta. 

En una olla amb aigua posem a bullir les patates violeta durant uns 35-40 minuts, depenent de com siguin de grans.

Un cop bullides, les pelem, les partim a rodanxes i les amanim amb oli i sal.

També ho podem acompanyar d'una amanida amb les mateixes patates, tallades a rodanxes, amb uns quants xerries i una mica d'avocat. Ho amanim, amb oli i sal.

També podem fer una crema de patata violeta.

Boníssimes!

costelles de cabrit arrebossades, costillas de cabrito arrebozadas, patata violeta, carn arrebossada, l'essencia de la cuina, blog de cuina de la sonia, costelletes, costillitas