Amanida de Patates Violeta amb Salmó

Amanida rapida, amanida saludable, amanida de patates, salmó, recepta rapida, recepta saludable, avocat, ensalada rapida, ensalada saludable, salmón, l'essencia de la cuina, blog de cuina de la sonia
Ingredients per a 4 persones:

4 Patates Violeta.
1 paquet de Salmó fumat.
1 Avocat.
12 Xèrries.
Oli d'Oliva Verge Extra.

Preparació:

Posem en una olla a bullir les patates durant uns 35 minuts aproximadament. (Depèn molt del tamany de les patates).

Un cop bullides, les pelem, les tallem a quadrats petits i reservem. 

Rentem els xèrries i els partim per la meitat. Tallem el salmó a trossets petits i per últim pelem l'avocat i el tallem a dauets.

Barregem tots els ingredients en un bol i ho amanim amb un bon raig d'Oli, una miqueta de vinagre de Mòdena i sal. 
Ho tornem a barrejar i ho posem dins uns gots o plats el que més us agradi i ja podreu servir aquesta amanida amb aquesta diversitat de colors. 

Amanida sana, saludable, vistosa i boníssima !