Massa de Panellets


Ingredients:

Per fer la Massa de Panellets:

1 Kg. d'Ametlla en pols.
700 gr. de sucre.
300 ml. d'aigua mineral.
2 clares d'ou.
Ratlladura de la pela d'una taronja o llimona (opcional).



Preparació:


Comencem a fer la Massa de Panellets:

En una olla a foc lent es posa l'aigua i el sucre fins que bulli, veureu que es desfà i queda com un xarop. Es el moment en que posarem l'ametlla en pols i ho remenarem tota l'estona durant uns 5-6 minuts fins que es desenganxi de les parets i ho retirem del foc. 
Quan es refredi, hi posarem les clares i ho tornarem a remenar fins que estigui tot ben integrat. Ho deixem a la nevera durant unes 2 hores com a mínim o tota la nit.

Podem dir doncs que ja tenim fet el massapà dels panellets.


Completem la recepta amb els diferents tipus de panellets, maduixa, kiwi, pinyons, coco i pinya, xocolata, ametlla, codony .... 

Disfruteu fent-los.