Roses de Poma.

Roses de Poma, postres Sant Jordi, Roses de Sant Jordi, l'essencia de la cuina, blog de cuina de la sonia
Ingredients per 6 Roses:

1 làmina de pasta de full rectangular.
1 Poma vermella
1 cullerada de Sucre.
Mantega per untar el motllo.
Melmelada de fruits del bosc o de maduixa.
Suc de mitja Llimona.
1 motllo de muffins per posar a dins les roses.


Preparació:

Escalfem el forn a 200 °C d'alt i baix.
Treiem nomès el cor de la poma, amb un tallador de cor de pomes. Partim la poma per la meitat i en tallem làmines finetes. En un plat o un bol apte per microones hi posem la poma, el suc de llimona per evitar que s'oxidi, i la cullerada de sucre per sobre. Ho posem al microones durant 2 minuts per que sigui més fàcil enrollar-la.

Tallem tires d'uns 5 cm de la pasta de full. Untem cada tira amb una culleradeta de melmelada. 




Per sobre la meitat de la tira anem col·locant les làmines de poma una punta per sobre de l'altra sempre ha de sobresortir de la pasta de full, com en la foto. 



Quan estiguin col·locades, l'altra part de la pasta de full la dobleguem sobre la poma. 





Tot seguit ja podem fer les roses, enrollem la tira de pasta de full i poma i posem les roses dins els motllos untats en mantega. 


Posem el motllo dins el forn i ho deixem uns 20 minuts a 180°C i ja les tindrem a punt per menjar-se...