Tiramisú Italià

Tiramisú, pastís, pastel, postre facil, cuina facil, cocina facil, l'essencia de la cuina, blog de cuina, blogdecuinadelasonia, receta facil, recepta facil
Ingredients:

250 gr. de Mascarpone.
3 rovells d'Ou.
2 clares d'Ou.
75 gr. de Sucre.
150 gr. de savoiardi o melindros durs.
100 ml. de Cafè fred.
50 gr. de Ron o Conyac
Cacau pur en pols.



Preparació:

Batem els rovells amb la meitat del sucre amb unes varetes o amb l'amassadora fins que tripliqui el seu volum. Ha de quedar una barreja blanquinosa. Seguidament afegim el mascarpone i continuem batent uns minuts mes fins que estigui integrat.

Muntem les clares amb unes varetes elèctriques i quan veiem que comencen a estar muntades hi afegim el sucre restant, sense parar de batre fins que quedin ben muntades "podem comprovar que son ben muntades si quan girem el bol no cauen".
Tot seguit afegim a les clares, la barreja de mascarpone amb molt de compte, de d'alt cap a baix amb una llengua de gat fins que estigui tot integrat.
Barregem el licor amb el cafè fred i ho posem en una safata.
Mullem els savoiardis amb la barreja de cafè, sucant-hi la part plana i cobrim tot el motllo amb la part plana dels savoiardis cap a d'alt i hi posem la meitat de la crema de mascarpone per sobre i ho allisem amb una espàtula. 

Tornem a repetir l'acció anterior, posem ordenadament pel damunt mes savoiardis sucats amb el cafè i el licor de la mateixa manera que hem fet la base. Un cop col·locats hi afegim la crema restant i l'allisem amb una espàtula. 
Per damunt, hi posem el cacau pur en pols amb un colador i el posem a la nevera durant 3-4 hores i si ho podem deixar tota la nit, millor. 

Ja veureu com us agradarà.

Aquesta es una recepta italiana que surt fantàstica!, Tiramisu Italià autèntic.
En breu penjarem la recepta dels Savoiardi autèntics italians com els que hem fet servir per aquesta recepta fets per nosaltres.