Confit d'Ànec a la Taronja amb Cebetes al Pedro Ximenez

Ingredients per dues persones:

2 confits d'ànec amb el seu greix.
250 ml. de suc de taronja Natural.
75 gr. de Sucre.
1 Xarrups (XUPITO) de Cointreau.
2 Xarrups de vi Pedro Ximenez.
10 cebetes petites.
1 cullerada de Sucre Morè.
2 Culleradetes de Maizena.



Preparació:

Prees-calfem el forn a  200° d'alt i a baix.
Primer farem la salsa. En un pot hi posem el sucre i el deixem a foc fluix fins que es desfaci i l'anem remenant sovint. 

Un cop desfet, hi posem el Cointreau i continuem remenant i hi afegim el suc de taronja i el deixem reduir uns 20 minuts. 

Posem el xarrup de "Pedro Ximenez" en un got amb dues culleradetes de "Maicena" i ho remenem fins que no quedi cap grumoll i ho posem dins el suc de taronja i ho remenem. Seguidament, tot remenant es quan es va espessint la salsa i ja ho podem retirar del foc.

Tant si tenim els confits envasats al buit com en una llauna,  els posem en una olla amb aigua bullint (bany maria) durant uns 5 minuts. La bossa ha d'estar tancada i la llauna oberta. El greix del confit s'haurà desfet, els poseu en una safata de forn i guardeu una mica del oli del confit per coure les cebetes. 

Les cebetes les coeu a foc molt lent amb una cullerada de sucre morè i amb l'oli del confit. Aneu-les girant per evitar que es cremin i un cop les veieu tobetes ja les podeu treure. 
15 minuts abans de menjar-nos els confits els introduïm al forn i posem només el gratinador, un cop veieu que estan torradetes ja els podeu treure i servir-los amb la salsa de taronja i les cebetes. 

Són deliciosos...ho podeu acompanyar amb qualsevol salsa, fruits vermells, Oporto.... amb compota de poma, amb patates.....

Deixareu els convidats boca-badats.