Amanida de Tardor

Amanida variada, Amanida amb bolets, formatge, ensalada variada, l'essència de la cuina, blog de cuina de la sonia
Ingredients per a 2 persones:

1 cabdell (cogollo).
1 tomàquet de Montserrat.
1 tros de codonyat.
6 talls de rodó petit de cabra.
Mitja magrana.
Un grapat de camagrocs secs.
Oli d'oliva Verge.
Vinagre de Mòdena.
Sal.
Bàlsam de vinagre de Mòdena.


Preparació:

Separem les fulles del cabdell i les posem en aigua una estoneta i després les escorrem i les tallem a trossets petits. 
Rentem el tomàquet de Montserrat i en tallem dos talls que posarem al fons de cada plat i els salem. 
Sobre el tomàquet hi posem les fulles del cabdell tallades petites i les salem, els grans de la mitja magrana i el codonyat tallat a trossets. 


Hidratem els camagrocs en aigua i quan estiguin hidratats els saltegem en una paella amb oli i sal i els posem sobre l'amanida. A la mateixa paella hi posem els talls de formatge de cabra i quan estiguin a punt de desfer-se amb molt de compte els posem damunt l'amanida. 
Seguidament ho salem, ho amanim amb el vinagre de Mòdena, un bon raig d'oli d'oliva Verge i per últim el bàlsam de vinagre de Mòdena. 

.... mmmm  i l'amanida a punt per menjar. 

Bon profit!!