Trena de pasta de full amb Nutela
















Ingredients:

Làmina de pasta de full refrigerada.
1 pot de "Nutela".
Virutes de xocolata o "cagarrets de xocolata".
1 ou.
Gelatina de poma "opcional".


Preparació:

Primer de tot pre-escalfem el forn a d'alt i a baix a 180°.



Desenrotllem la pasta de full i li fem els talls als laterals.. 



Omplim la part central amb força Nutela i comencem a fer la trena, primer una tira. 



Tot seguit, muntem la trena.. hi posem per sobre la tira de l'altre costat fins arribar al final. 
Batem l'ou i pintem tota la trena amb un pinzell i la introduïm al forn uns 15-20 minuts. El temps dependrà del forn. Vigileu que no es cremi. 


Un cop feta, la treieu del forn i si voleu, poseu a desfer una mica de gelatina de poma al microones (40 segons) i la pinteu perquè quedi brillant.
Per acabar de guarnir la trena hi podeu posar virutes o "cagarrets" de xocolata. Si no teniu gelatina de poma, podeu comprar gelatina neutra, la desfeu segons instruccions del fabricant i queda bé igual. 



Tantes com en fareu, tantes volaran. Estan boníssimes aquestes trenes i agrada tan a petits com a grans.