Mini Hamburgueses casolanes de Vedella amb ceba caramel·litzada.

Hamburgueses vedella, cuina casolana, homemade, fet a casa, Haburguesas de ternera, l'essència de la cuina, blog de cuina de la sonia

Ingredients per 8 hamburgueses petites:

250 gr. de carn picada de vedella.
1 raig de llet.
1 ou.
2 cebes.1 culleradetes de sucre.
8 pans d'hamburguesa petits.
8 rodanxes de tomàquet ben primes.
Farina.
Molla de pa de mitja llesca de pa de mig.
Formatge curat (o del que més us agradi).
Mostassa de Dijon.
Oli d'oliva Verge extra.
Sal i pebre.
 

Preparació:

Primer de tot farem la ceba caramel·litzada:

Tallem les cebes a juliana i les posem a foc lent amb un raig d'oli d'oliva Verge i la tapem durant uns 10 minuts. Després l'haurem d'anar remenant fins que estigui ben melosa i transparent (uns 35 minuts més). Ara es quan li afegirem una culleradeta de sucre i la tornem a remenar uns minuts més. Ja veureu com queda, deliciosa.

Tot seguit ja podem començar a fer les hamburgueses:

En un bol, posem la carn picada i la molla de pa molt mullada amb llet i ho remenem molt bé fins que la molla estigui molt ben integrada, hi afegim el rovell de l'ou, sal i pebre. Ens posem farina a les mans i fem boletes petites i les xafem amb forma d'hamburguesa i les reservem. 

Preparem els pans, els obrim, untem la base amb la mostassa, hi posem la rodanxa de tomàquet i el formatge. 
Comencem a coure les hamburgueses en una paella amb una mica d'oli d'oliva. Un cop fetes, les posem sobre el formatge i al damujnt hi posem la ceba caramel·litzada. 

Proveu-les, són fantàstiques!