Corbina Salvatge al Forn.


Ingredients per a 2 persones:

Mitja corbina salvatge.
4 patates.
Mitja ceba.
Mitja llimona.
1 tomàquet madur.
Sal.
Oli d'oliva Verge Extra.
Un raig de vi blanc.
Pebre.
Sal Maldon.









Preparació:

Encenem el forn a 180° d'alt i a baix. Pelem les patates i les tallem a rodanxes no molt primes i les posem en una safata per anar al forn. 
Pelem la ceba i la tallem a làmines i la posem sobre les patates. Netegem el tomàquet i la llimona i els tallem a rodanxes i els posem sobre les patates i la ceba. Els hi posem sal, una mica de pebre i una raig d'oli d'oliva i posem la safata al forn durant una mitja hora. 
En una planxa calenta amb una mica d'oli, marquem la corbina pels dos costats. ( Jo vaig dir que me la netegessin de les espines i la tenia sencera però a filets ). 
Un cop ha passat l'estona del forn  hi tirem un bon raig de vi blanc i hi posem la corbina a sobre amb una mica de sal i una miqueta de pebre i la deixem durant uns 15-20 minuts al forn. La servim amb la guarnició i amb un raig d'oli d'oliva i sal maldon. 

Està deliciosa. Es un peix no massa comú però molt gustós però val la pena provar-lo perquè segur que repeteixes. 

Molt bon profit!!