Embolcall de salmó amb verduretes

Ingredients per a 2 persones:

2 talls de salmó
1 làmina de pasta de full
1 pastanaga
1 carbassó
1 ceba
1 poma
1 ou per pintar
Anet (enebro)
Oli d'oliva verge
Sal







Preparació:

Tallem les verdures en juliana i les saltegem en una paella amb oli a foc molt lent. Salem les verduretes i quan estiguin tobetes les treiem del foc i les escorrem de l'oli.

Preescalfem el forn a 160° d'alt i a baix. Estirem la pasta de full i talem 4 trossos quadrats una mica més grans que la mida del salmó. Sobre la pasta de full hi posem una mica de verduretes i a sobre hi posem el salmó,  l'espolvoregem amb l'anet, pelem la poma, la tallem a tallets molt fins i la posem sobre el salmó i hi posem una miqueta de sal. 

En aquest instant es quan el tapem amb l'altre tros de pasta de full i el tanquem fent un paquet. 
Batem l'ou i el pintem perquè quedi més brillant. 
Posem posar l'embolcall de salmó al forn durant uns 20 minuts més i menys. Quan veieu que la pasta de full quedi torradeta, el salmó ja estarà llest per menjar. 

Espero que us agradi perquè queda com una "papillote" i el salmó queda molt melós.  Si els talls de salmó són molt grossos, amb un en tindreu suficients per dos.

Bon profit!!.