Ou poché amb pernil sobre llit d'espàrrecs, xampinyons i patates

Ingredients per a 2 persones:

Un manat d'espàrrecs verds
7 xampinyons grossos
4 patates mitjanes
2 ous
2 talls de pernil
Oli d'oliva Verge i sal




Preparació:

Netegem els xampinyons i els espàrrecs i els tallem a trossets. La part més gruixuda dels espàrrecs la llençarem. Agafem una paella i els saltegem amb uns mica d'oli i sal amb el foc molt fluixet fins que estiguin fets. Mentrestant pelem i tallem les patates a rodanxes de mig dit de gruix. 
En una paella, posem a escalfar dos dits d'oli, quan està calent hi afegim les patates amb una mica de sal i les deixem fer a foc suau fins que estiguin tobetes. 

Tot seguit prepararem els ous poché agafant un cassó amb aigua i la posem al foc. En una tassa hi posem per sobre un tros de paper film bastant gros que faci com una mica de panxa cap a dins i per la part de dins l'untem amb una mica d'oli i hi introduïm un ou sense closca amb un pessic de sal per sobre. El tanquem com un farcellet intentant treure tot l'aire de dins i el lliguem amb un fil d'aram de les bosses de congelació o del pa de motllo. Fem el mateix amb l'altre ou. 
Un cop bulli l'aigua, agafem els farcellets per les puntes i només introduïm la part de l'ou a l'aigua i els deixem 4 minuts si volem fer-los més es poden deixar 1 minut més i llavors els posem amb aigua freda per no deixar que es facin més. 

En una paella saltegem els dos talls de pernil, volta i volta i reservem. Ara ja podem muntar el plat. Primer hi col·loquem les patates a sobre els espàrrecs i els xampinyons, un tall de pernil i per últim l'ou poché. També es pot fer amb un ou ferrat però porta masses calories el plat. 

Espero que us agradi perquè es un plat super complet!!