Crestes de tonyina (Empanadilles)

Crestes de Tonyina, Empanadilles, empanadillas, atún
Ingredients per a 10 crestes:

1 paquet d'obleas la Cocinera.
3 ous.
2 llaunes petites de tonyina.
1\2 ceba petita.
1 tros de pebrot vermell escalivat.
150 ml. de tomàquet triturat.
1 ou per pintar.
Oli.
Mitja culleradeta de sal i mitja de sucre.


Preparació:

Tallem la ceba a trossets molt petits i la posem en una paella amb oli a foc molt suau sense deixar que s'enrosseixi durant uns 20 minuts. Ha de quedar la ceba transparent i melosa. Transcorregut aquest temps hi posem el tomàquet triturat amb mitja culleradeta de sal i mitja de sucre i ho deixem durant uns 15 minuts. 

Mentrestant, agafem un pot amb aigua i hi posem a dins 3 ous i els deixem bullir durant 10 minuts amb una mica de sal. 

Un cop bullits els posem sota l'aigua freda, els pelem i els tallem a trossets molt petits. Obrim les llaunes de tonyina, escorrem molt bé l'oli i la barregem amb els ous durs i amb el pebrot escalivat tallat petit

Acabat de fer el sofregit hi afegim la barreja de tonyina, ou dur i pebrot escalivat i el remenem a la mateixa paella uns 5 minuts. Agafem les obleas i les col·loquem sobre paper de forn i omplim la part de sota amb dues culleradetes de la barreja i la tapem amb la part de sobre tancant molt bé la cresta. 
Per acabar-les de tancar podeu marcar el voltant amb una forquilla. 

Tot seguit batem un ou, i amb un pinzell les pintem totes i les posem a la reixa del forn prèviament preescalfat a 200°, durant uns 20 minuts vigilant que no es cremin. Si veieu que per sobre no estan torradetes les podeu posar 3 minuts al grill. També les podeu fregir en una paella amb oli calent i abundant però al forn són més light i queden també boníssimes.  

Estic segura que us agradaran molt perque volen.