Còctel de pinya i gambes

Ingredients per a dues persones:

1 Pinya natural "freda de la nevera"
2 Fulles de cabdells "cogollo".
14 Llagostins cuits.
2 Escamarlans.
4 Cullerades de Maionesa.
2 Cullerades de Ketchup.
1 Cullerada de suc de taronja.
1 Culleradeta de conyac.








Preparació:

Tallem la pinya per la meitat i la buidem. Tallem la pinya a trossets i reservem. Pelem els llagostins i els tallem a trossets menys 4 que els deixaren sencers. 
Posem en aigua les fulles de cabdells, escorrem i les tallem a trossets. Barregem els llagostins tallats, la pinya i les fulles de cabdell i les posem dins la pinya que hem buidat. 
Seguidament per fer la salsa rosa, barregem la maionesa el ketchup, el suc de taronja i el conyac i reservem. 
Muntarem el plat posant a sobre de la pinya els llagostins sencers i dues cullerades de salsa rosa per sobre. Tot seguit posem un caçó amb aigua al foc amb els dos escamarlans a dins amb l'aigua freda i quan arrenqui el bull els treiem de seguida, els eixuguem i els posem al plat per guarnir.

Ja ho tenim a punt per servir. 

Bon profit!