Xampinyons farcits

Xampinyons Farcits de Formatge, Champiñones rellenos de queso, cocina facil, cuina facil, l'essencia de la cuina, blog de cuina de la sonia, setas
Ingredients per a 2 persones:

8 Xampinyons grossos.
Mig gra d'all sense el cor.
Julivert.
Mitja terrina de formatge tipus Philadelphia.
Oli d'oliva Verge i sal.




Preparació:

Primer netegem els xampinyons. Encenem el forn a 160° a d'alt i a baix.
Treiem els troncs dels xampinyons i els tallem a trossets petits i reservem. Tallem el mig gra d'all ben petitó, ho barregem amb els troncs dels xampinyons i ho saltegem en una paella amb un rajolí d'oli i sal. 
Un cop veiem que està fet hi posem el formatge Philadelphia, remenem durant uns 10 minuts i hi posem el julivert i reservem. 
En una safata apte pel forn hi posem un rajolí d'oli d'oliva i els xampinyons a sobre, i els introduïm al forn a mitja alçada durant 40 minuts. 

Controleu-los perquè depèn del forn pot variar el temps de cocció. 

Esperem que us agradin, son boníssims.