Mil fulls de nata amb maduixes


Ingredients:

1 Làmina de pasta de full
1\2 litre de nata per muntar
10 maduixes
2 cullerades de sucre
Gelatina de poma per untar
Un pessic de sal
Un ou


Preparació:

Prees-calfem  el forn a d'alt i a baix a 200°.
Estirem la làmina de pasta de full i en tallem 6 quadrets. Els untem amb un ou batut i els posem en un paper de forn separats entre ells per evitar que s'enganxin ja que creixen una miqueta i els introduïm el forn uns 10-15 minuts un cop el tinguem a  temperatura. Ho aneu vigilant per evitar que es cremi, i quan els tingueu dauradets els treieu. L'estona es difícil de saber perquè cada forn es diferent.
Procedim a muntar la nata;  posem la nata i un pessic de sal en un bol i amb unes varetes o amb l'amassadora i la comencem a muntar, quan comenci a quedar espesa i posarem les dues cullerades de sucre i l'acabarem de fer. 
Netegem les maduixes i les tallem a trossets. Amb un ganivet partim pel mig (horitzontalment) els quadradets i amb una manega pastissera els omplirem amb la nata i per sobre la nata hi posarem les maduixes i ho tapem amb l'altre tros. 
Escalfarem la gelatina de poma al microones perquè es desfaci i amb un pinzell untarem la part de sobre. 

Ja està llest per menjar.