Galtes de porc al forn amb mil-fulls de patata i poma

Galtes-de-Porc, Cuinar-Forn, Recepte-Facil-cuinar, Blog-de-la-Sonia, lessencia-de-la-cuina
Ingredients per 2 persones:

2 Galtes de porc.
1 ceba.
4 grans d'all.
3 gots de vi negre.
1 got de conyac.
2 gots d'aigua.
1 ramet de farigola.
1 poma.

2 patates.
Farigola per espolvorejar.
Sal, oli i pebre.

Preparació:

No us espanteu, molta lletra però recepta fàcil de cuinar i fer.
Prees-calfem el forn a d'alt i a baix a 180°.  Agafem les galtes de porc, i per la part més molsuda farem uns tallets horitzontals i uns verticals, les untarem amb un pinzell amb oli, les salem i les empebrem. 
A part tallem la ceba en juliana i la posem en una safata apta per al forn, al damunt hi posem les galtes, els grans d'all pelats, el ramet de farigola, el vi, l'aigua i mig got de conyac. (Sempre hem de vigilar que l'ós de la galta quedi cobert de liquid). 
Quan tinguem el forn a temperatura ja ho podem posar al forn situat al mig. Ho haureu de tenir durant 2 hores i mitja, cada mitja hora regueu amb el suquet les galtes. A l' hora i mitja gireu les galtes. Els últims 30 minuts hi tireu l'altre mig got de conyac per sobre. 

Mentre es couen les galtes al forn, farem el mil fulls.  Pelem la poma, la partim per la meitat, li treiem el cor i la tallem a lamines primetes. També pelem les patates i les tallem a lamines. 
Tot seguit agafem un tros de paper d'alumini i a sobre hi posem un tall de patata i un de poma repetitivament fins a fer un mil-fulls ( 5-6 talls de cada). Per dues persones haureu de fer 4 paquetets. Ho tapem ben tapat amb el paper d'alumini i ho posem a la mateixa reixa del forn on hi ha la safata del forn amb les galtes durant uns 40 minuts. 
Un cop transcorregut el temps treiem els milfulls i els deixem dins el paquetet fins al moment de servir . 
Per servir, a la part de sota hi posarem la ceba, a sobre les galtes i al costat els mil-fulls que els haurem embolicat amb  el paper d'alumini. Espolvoregem els mil-fulls amb farigola i un rajolí d'oli d'oliva.

Deguste-ho amb un bon vi negre.