Estofat de vedella amb patates i camagrocs

Ingredients per 4 persones:

1 kg. de peixet de vedella tallada a daus.
1 ceba.
1 trosset de pebrot vermell.
4 cullerades de tomàquet triturat.
2 pastanagues.
100 grs. de pèsols.
4 patates.
50 grs. de camagrocs.
1100 ml. d'aigua.
400 ml. de vi negre.
1 cullerada de xocolata en pols.
1 pessic de pimentó de la Vera picant.
Sal i pebre.


Preparació:

Primer triturem la ceba i el pebrot vermell i ho posem a sofregir a l'olla a pressió. Mentrestant en una caçola amb oli, saltegem els daus de vedella, i un cop estiguin dauradets (Ull! No cuits!), treiem la caçola del foc. Un cop el sofregit estigui dauradet i melós, hi afegim el tomàquet i hi afegim una culleradeta de sal, una de sucre i ho remenem fins que estigui fet. (Una mitja hora a foc lent). No ho retireu del foc perquè tot seguit hi afegirem la pastanaga tallada a troçets, els pèsols i la carn. Sobretot no us deixeu de posar el suquet que ha deixat la vedella un cop cuita i reposada. Saleu-ho i empebreu-ho. Hi afegim també el vi i l'aigua i remenem. Tanquem l'olla a pressió i ara el temps dependrà de les olles que tingueu cadascú. Jo li he deixat 25 minuts un cop sobre la vàlvula. 
Mentrestant podeu anar pelant i tallant a daus les patates i fregint els camagrocs. Jo els tenia secs, els he hidratat amb aigua i un cop hidratats els he fregit en una paella amb oli i sal. 
Un cop passat els 25 minuts, ja podeu obrir l'olla i hi afegiu els camagrocs, les patates, el Pimentó de la Vera i la cullerada de xocolata, ho remeneu i ho poseu al foc uns 8 minuts. Un cop transcorregut el temps ja estarà llest per menjar i per sucar-hi pa.