Bunyols de Bacallà

Bunyol, Bunyols, Buñuelos, Bacallà, Bacalao, Bunyols de Bacallà, Facil
Ingredients:

250 ml. d'aigua mineral.
125 grs. de mantega.
250 grs. de farina.
400 grs. de bacallà dessalat.
2 grans d'all petits.
6 ous grossos (L).
Julivert.
Sal.
Oli de gira-sol.

 
Preparació:

Primer esqueixem el bacallà i el reservem.
Piquem els alls i el julivert.
Tamissem la farina (passar-la per un colador perquè quedi fina).
Posem l'aigua en un pot juntament amb la mantega i un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, hi tirem de cop la farina i no parem de remenar amb una cullera de fusta coent la massa fins que es desenganxi de les parets. 
La treiem del foc, la deixem refredar i quan estigui una mica tèbia, hi afegim els ous, un a un. (No afegim un fins que l'altre estigui totalment integrat). Sobretot no podem deixar de remenar.Un cop integrats tots els ous, hi afegim el bacallà i tot seguit l'all i julivert i ho remenem fins aconseguir una massa homogènia. En una paella o fregidora hi posem oli abundant i quan estigui calent, amb l'ajuda de dues culleres fem els bunyols. No els feu massa grossos perquè creixen, i penseu en anar donant la volta vigilant que no es cremin.

Els trobareu boníssims !!!