Tàrtar de Salmó.


Ingredients (4 persones): 

250 grs. Suprema de Salmó fresc prèviament congelat.
1 advocat.
1 ceba mitjana.
5 cogombrets.
1 llimona.
4 c/s Vinagre de Mòdena.
2 c/s Salsa de soja.
3 gotes de tabasco.
3 c/s Oli d'Oliva Verge.
Sal i sucre. 


Preparació:

Deixem descongelar una mica el salmó. Tallem la ceba molt petita i la posem a macerar amb el vinagre de Módena, un pessic de sal i un de sucre. Quan el salmó no està del tot descongelat (ens anirà millor per tallar-lo), li treiem les espines que puguin haver-hi i el tallem a dauets petits i a continuació hi exprimim la llimona per sobre. El deixem reposar una mitja hora. 
Mentrestant, pelem l'advocat i el tallem a dauets petits i reservem.


Tallem també els cogombrets ben petits i els afegim a l'advocat.Poca estona abans de servir, barregem el salmó, la ceba amb el vinagre, els cogombrets i l'advocat i hi afegim la salsa de soja, el tabasco, l'oli i ho tornem a barrejar. Ho reservem a la nevera fins el moment de servir. 
Es pot servir amb una cullereta com aperitiu o com un primer plat amb més quantitat. És molt senzill de fer i té un èxit assegurat.